Black vai color friday?

 1950- tai 1960-luvulla Philadelphiassa kiitospäivän jälkeistä päivää alettiin kutsua mustaksi johtuen vilkkaasta liikenteestä, joka työllisti poliisia. Myöhemmin termi levisi ympäri Yhdysvaltoja, ja sen merkitys yhdistettiin kirjanpidossa käytettäviin väreihin. Alkuvuosi on useille kaupoille vielä tappiollista eli tilinauhoissa punaista, mutta Black Fridaysta eteenpäin tehdään voittoa – eli mustalla kirjattavaa tulosta.  Yhdysvalloissa vietettävän kiitospäivän jälkeinen päivä eli marraskuun neljännen torstain jälkeinen perjantai, on joulusesongin avajaispäivä eli Black Friday. Päivä on siellä kaupoille vuoden suurin yksittäinen ostospäivä, ja ne myyvät erilaisia tuotteita alennettuun hintaan. 

Meillä Lankajengissä ei haluta viettää mustaa perjantaita, sillä VÄRILLINEN kuulostaa ja näyttää paljon hauskemmalta. Ja koska sen pitää olla myös halpaa, ilmestyy verkkokauppaan paljon alennettuja tuotteita – pidä siis silmät auki. Ja koska sen pitää olla superupeeta, vietämme COLORFRIDAYTÄ koko viikon eli tarjoukset näkyvät kaupassa 22-28.11.2021 ajan!

Nyt kun monta asiaa on johtanut moneen asiaan pandemian vuoksi ja monella alalla on ongelmia saatavuuksissa, niin haluamme vielä muistutaa, että Lankajengin kaupasta on aina turvallista tilata tuotteita. Me emme myy mitään sellaista, mitä meillä ei ole hyllyssä. Jos joku tuote, esim. lanka loppuu, niin se poistuu kokonaan näkyvistä verkkokaupasta. Voit siis turvallisin mielin tilata  tuotteita ja luottaa siihen, että ne lähetetään sinulle heti ja mahdollisimman joutuisasti.