Jämälankakauppa neulojien toiveesta!

Lankajengin

Jämälankakauppa

Tee löytöjä tai myy vaivattomasti omat jämälankasi!

Millaiset jämälangat kelpaavat myyntiin?

Jämälankakerällä tulee olla painoa vähintään 20g / lankaväri. Lanka ei saa olla kiharaista purkulankaa ja sen tulee olla käyttökuntoista. Langan vyöte tai vyötetiedot kirjattuna tulee olla toimitettavien lankojen mukana.

Miten saan lankani myyntiin kauppaan?

Osta jämälankakaupasta tuote ”Aloita myynti” (tuotteen hinta 5e, ostopainike tulee näkyviin verkkokauppaamme myöhemmin). Näin rekisteröidyt kauppaamme myyjäksi. Tämä kulu kattaa meidän työmme, kun lajittelemme, hinnoittelemme, kuvaamme ja laitamme tuotteesi verkkokauppaamme myyntiin sekä pakkaamme ja postitamme ne asiakkaalle.

Kun olet rekisteröitynyt myyjäksi, saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen latauslinkin, josta saat ladattua tarkat ohjeet tuotteiden toimitukselle, myyntitulojen tilitykselle ja kaikelle muulle tarpeelliselle.

Lähetä langat

Rekisteröitymisesi jälkeen voit pakata kaikki myyntiin haluamasi jämälangat ja lähettää ne meille postin tai matkahuollon kautta. Kun tuotteet saapuvat meille, lajittelemme ne. Voimme myydä ne yksittäin tai muodostaa niistä paketteja. Hinnoittelemme ja kuvaamme ne ja laitamme jämälankakauppaan myyntiin. Markkinoimme tuotteita muiden julkaisujen tapaan sosiaalisessa mediassamme ja tästä ei aiheudu myyjälle kuluja.

Myyntiaika

Myyntiaika kaupassamme on 2 täyttä kalenterikuukautta. Tilitämme 80% myyntituloista myyjälle 30vrk sisällä myyntiajan päättymisen jälkeen. 20% myyntituloista pidätämme myyntiprovisiota. Voit seurata itse tuotteidesi myyntiä, jos tuote on hävinnyt verkkokaupasta, se on myyty. Voit myös soittaa tai laittaa meille sähköpostia myyntiajan aikana ja kysyä tilannetta myynnin suhteen. Kun myyntiaika lähestyy loppuaan, voit halutessasi ilmoittaa meille, että haluat laittaa tuotteesi alennukseen loppuajaksi. Kun myyntiaika päättyy, ilmoitamme sinulle onko tuotteitasi vielä myymättä. Voit ostaa myyntiajalle toisen jakson tai voimme lähettää sinulle myymättömät tuotteesi takaisin postikulujen hinnalla. Mikäli et halua tuotteita takaisin voit myös lahjoittaa ne jatkokäyttöön kauttamme eri tahoille. Jatkokäyttäjiä voivat olla esim. lasten ja koulujen käsityökerhot yms.

Jämälankakauppa

Jämälankakauppa aukeaa heinäkuussa 2022. Se toimii osana neulojille ja suunnittelijoille luotua sivustoa osoitteessa www.lankajengi.fi. Ota yhteyttä sähköpostitse, jos haluat tuotteesi mukaan avajaisiin.