Kikka alias Kikiliakii

No heippa 🙂 

Olen Kikka, 47-vuotias neulomista rakastava täti-ihminen. Asustelen yksin pienessä kaksiossa ja kotonani vallitseekin varsin usein luova neulekaaos.

Minulla on kaksi aikuista lasta, poika ja tyttö. Pojallani taas on kolme villiä poikaa. Olen siis ehtinyt jo mummiksi ja pidän tästä tittelistä kovasti <3 Minun salainen paheeni on katsella erilaisia musiikkiohjelmia, kuten ”The Voice of Finlandia” ja itkeä tirauttaa salaa aina, kun joku laulaa siellä jonkun koskettavan kappaleen.

Neulomisharrastuksen aloitin 14-vuotiaana ja siitä se kipinä lähti. Kun lapset olivat pieniä, neuloin kaikki perheemme neuleet villapaidoista pipoihin itse. Nykyään neulon pääasiassa vain sukkia ja lapasia. Minulle neulominen onkin elämäntapa. En osaisi kuvitella harrastavani mitään muuta.

Jos voittaisin lotossa, ostaisin ison varaston täyteen Arwettaa kaikissa sen eri väreissä. Rakastan siis lankoja ja rakastan myös värejä. Olenkin keräillyt lankavarastoni täyteen juuri erivärisiä lankoja.

Suunnittelen sukkia ja lapasia itse, koska se on minusta hauskaa. Pidän haasteista ja neuleiden suunnittelu tarjoaa minulle juuri sitä. Se on myös tosi mielenkiintoista, koska siinä voi nähdä omien kättensä jäljen <3

Lämmöllä sinulle, Kikka