Reposaaren neulepäivä 2022

Huomenna lauantaina 18.6.2022 vietämme Reposaaren neulepäiviä – tänä vuonna yksipäiväisesti. 

Tämä on sellainen saari, jossa ei ikinäkoskaan juurikaan sada koko päivää vaan pilvet siirtyvät ripeästi sisämaahan, mutta tällä kertaa olemme näköjään voittaneet jossain arvonnassa ja vesisadetta on luvattu koko päiväksi. Niinpä jouduimme hieman säätämään ja reposaarelainen yhteistyö ja avuliaisuus tuli taas kerran esille ja saimme käyttöömme tapahtuman ajaksi Reposaaren kivikoulun juhlasalin. Ihanaa ja suuri kiitos ja kumarrus teatteriporukalle.

Alkuperäinen suunnitelma oli olla Satamapuisto 34 kohdalla, tapahtumassa vahvasti mukana olevaa, ihanaa Ravintola Reposaarea vastapäätä, mutta nyt siis siirrymme naapurirakennukseen, Kirkkokatu 31:een – sisäänkäynti juhlasaliin on Kaivokadun puolelta. Tapahtuma on avoinna klo 10-16. Sisätiloissa ei kukaan kastu.

Mukana tapahtumassa on myyjiä, joilta on mahdollisuus hankkia monenmoista tuotetta: lankoja, neuletarvikkeita, niin uusia kuin kierrätettyjäkin, valmiita neuleita lapsille ja aikuisille, neulekirjoja, käsitöitä laidasta laitaan, suomalaisia lasten trikoovaatteita ym.

Tapahtumassa mukana mm. Willawanttuut, Lankakauppa Lavikko, Tiny bird’s fabrics, Vuokko Haapaniemi, Riikka-Piikka, Jonna Kalliomäki,  Freija Yarn, Raija Rosenberg, Tiina Sillanpää ja tietenkin Lankajengi.

Paikanpäälle oli suunniteltu monenmoista oheisjuttua, joista aarteenetsintä jää pois sateen vuoksi, mutta siihen varatut ”aarteet” siirretään arpajaispalkinnoiksi. Arpajaisiin voi osallistua ilman maksua kirjoittamalla nimensä arpalappuun paikanpäällä. Palkintoina on kaikenmoista lähinnä neulontaan liittyvää ja vähän muutakin. Palveleva kyläkauppa Sale Reposaari on mm. lahjoittanut upean kesäkassin sisältöineen palkinnoksi. 

Ravintola Reposaari (Satamapuisto 34) leipoo aamutuimaan tuoretta pullaa ja aamukahville voi mennä klo 9 alkaen. Kahvi ja pulla hintaan 3,90e ja kahvi ja graavileipä hintaan 6e. Klo 12-16 välillä ravintola tarjoaa lounasta seisovasta päivästä normaalihintaan. Lankajengin myyntipisteestä voit noutaa kupongin, jolla saat noutaa take-a-way eväsboksin hintaan 15e. Eväsbokseissa on kaksi vaihtoehtoa, kalaversio ja lihaversio.

Pappilan kutojien kutomo ja puoti on avoinna klo 10-16 vieraita varten naapuritalossa osoitteessa Kirkkokatu 33. Siellä kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa, miten näppärästi mattojen kutominen onnistuu tai hankkimassa itselleen Satakunnan parhaat matot. 

 

Siinäpä sitä tulikin asiaa ja jos joku jäi mietityttämään niin soita p. 0400 699 052

Tervetuloa – nähdään huomenna!

P.s. Ihan meinasi unohtua: Kauneimmat Käsityöt on mukana tapahtumassa myös ja on toimittanut meille 50kpl lehtiä jaettavaksi – niitä siis riittää 50:lle ensimmäiselle.