Tilaaminen ei ole vaikeaa!

Olemme yrittäneet tehdä tilaamisen mahdollisimman helpoksi kaikille. Kysymyksiä kuitenkin tulee silloin tällöin ja siksipä ajattelimme kirjoittaa vähän syventäviä ohjeita. Jos siis epäröit, että osaatko tilata kaupastamme sähköisen neuleohjeen niin lue nämä 🙂 

  1. Laita tuotteet ostoskoriin ja mene kassalle. 
  2. Täytä HUOLELLISESTI sähköpostiosoitteesi – jos siinä on yksikin kirjain tai merkki väärin, ohje ei tule sinun  sähköpostiisi. Verkkokauppaohjelma ei osaa arvailla olisikohan sähköpostiosoitteessa vikaa vaan se lähettää tunnollisesti postin juuri siihen osoitteeseen, minkä tilaaja on kirjoittanut tilaukseensa.
  3.  Kun olet maksanut tuotteet, avaa sähköpostisi. Verkkokauppaohjelma lähettää sinulle sähköpostia heti maksettuasi.
  4. Jos et löydä sähköpostia, tarkista roskapostikansiosi. Joissakin sähköposteissa voi olla päällä asetuksia, jotka laittavat paljon tärkeitäkin posteja suoraan roskakoriin.
  5. Jos et kuitenkaan löydä sähköpostia – ole meihin yhteydessä niin selvitetään asia yhdessä.
  6. Sähköposti, joka sinulle saapuu lähetetään aina osoitteesta lankajengi@gmail.com. Sähköpostin otsikkona on:  Tilaus Lankajengi verkkokaupassa on valmis.
  7. Sähköpostissa on kaksi saraketta: TUOTE-kohdasta pääset katsomaan tilaamaasi tuotetta verkkokauppaamme. LATAA-kohdasta painamalla tuotteen nimeä, aloittaa koneesi lataamaan PDF-ohjetta koneellesi.
  8. Ohjeet ovat eri kokoisia tiedostoja, joten ole kärsivällinen ja odota latausta. Latauksen nopeus riippuu hyvin paljon oman tietokoneesi suoritusnopeudesta.
  9. Ohjeen avaamiseen tarvitset jonkin perusohjelman, joka avaa PDF-tiedostoja. Yleensä tietokoneessa on tällainen ohjelma jo valmiina. Esim. Adobe reader.
  10. Kun ohje on lataantunut ja olet saanut sen auki, tallenna se omalle koneellesi.

Latauslinkki toimii niin kauan, kuin tilaamasi tuote on myynnissä Lankajengin kaupassa. Jos suunnittelija toimittaa vanhan ohjeen tilalle kauppaan uuden päivitetyn ohjeen, lakkaa vanhat linkit toimimasta. Samoin tapahtuu, jos tuote poistetaan kaupasta kokonaan. Tämän vuoksi ohje kannattaa aina tallettaa omalle koneelle tai tulostaa paperille.

Me emme toimita latauslinkkejä, joista aukeaa mitään muita ohjelmia, tiedostoja tai videoita – kuten YOUTUBE-linkkejä tai JUMPPA-ohjeita tms. Mikäli saat linkeistä jotain tälläisiä avattua, kannattaa tehdä tietokoneellesi virustarkistus. Lankajengin kaupasta tulevat latauslinkit eivät sisällä koskaan mitään viruksia tai muita haittaohjelmalinkkejä.

Muistathan, että me olemme täällä sinua varten! Eli jos et näistä ohjeista huolimatta onnistu lataamaan maksamaasi ohjetta koneellesi – ole yhteydessä sähköpostitse lankajengi@gmail.com tai soita p. 0400699052. 

Onnistutaan yhdessä!