Kauppa

Ohjekaupasta löydät monen suunnittelijan malleja. Tuotteet on lajiteltu kategorioittain, eli jos etsit ohjetta lapasiin, sinun ei tarvitse selata kaikkia sukka- ja pipo-ohjeita.

Voit etsiä ohjeita myös vaikeusasteen mukaan. Vaikeusasteet ovat helppo, normaali ja haastava. Näihin kategorioihin ei ole olemassa mitään määrättyä kaavaa, miten jokin ohje luokitellaan helpoksi, vaan jokainen suunnittelija päättää itse, millaisena hän kunkin ohjeensa haastavuuden näkee. Kirjoneuleissa esimerkiksi pitkähköt langankuljetukset ja silmukoinnit voivat muuttaa työn helposta normaaliksi ja esimerkiksi eri väristen lankojen suuri määrä ja niiden käyttäminen yhtäaikaisesti työssä ohjeen haastavaksi.

Jokainen tuote lisätään verkkokauppaan ylläpidon toimesta, jolloin sen olemassaolo ja painokelpoisuus myös varmistetaan. Ostaminen on siis turvallista. Ohjekauppaan hyväksytään vain mallit, joista on tehty vähintään yksi koeneulonta. Kaikkien ohjeiden mukana on mainittu myös ohjeen suunnittelija ja vähintään sähköpostiosoite ohjetiedusteluja varten.

Toivottavasti löydät ohjekaupasta ihania ja juuri sinulle sopivia malleja. Lisäät vain tuotteen ostoskoriisi, täytät tietosi ja suoritat maksun ja saat latauslinkin ohjeeseen.

Lisäämme ohjekauppaan uusia neuleohjeita jatkuvasti. Olet tervetullut joukkoon myös myymään omia neuleohjeitasi!