Kaarrokeneulekurssi Porissa!

Onnistutaan yhdessä kaarrokeneulekurssi
Porin Reposaaressa lauantaina 29.10.2022

Tule mukaan ihastuttavaan Junnilan leirikeskukseen oppimaan!
Myös yöpymismahdollisuus!

Ostamalla kurssipaikan Lankajengin verkkokaupasta, sinulle varataan kurssipaikka heti tuotteen maksettuasi. Sinun ei siis tarvitse tulostaa erikseen mukaasi mitään kuittia. Kurssipaikkoja on rajoitetusti ja mikäli ne loppuvat, tuotetta ei voi enää ostaa verkkokaupasta. Täytä huolellisesti tilaukseesi toimiva puhelinnumero ja sähköpostiosoite!

Jos kurssi perutaan järjestäjän toimesta, jo maksetut kurssimaksut palautetaan ilman vähennyksiä. Korvauksia peruuntuneesta kurssista ei osallistujille makseta. Osallistuja voi peruuttaa osallistumisensa 30.9 saakka ilman kuluja, myöhemmin perutetuista kurssipaikoista järjestäjä pidättää palautettavasta määrästä itselleen 20e kulukorvausta.

*****

Kurssilla käydään läpi mm. seuraavia asioita: lankojen ja puikkojen valinta, hyödyllisiä apuvälineitä, tarvittavia tarvikkeita, mallitilkun merkitys, oikean koon löytäminen, parhaat niksit, kirjoneule, lankadominanssi, ohjeiden lukeminen, ohjeiden lyhenteet, silmukointi ym. (lue päivän ohjelma erillisestä kuvasta)

Ruokailut (sisältyy kurssihintaan):
Lounas; kinkkukiusaus (GL,L), vihersalaatti, punajuurisalaatti, leipä, juoma
Päiväkahvi; kahvi/tee ja omenapiirakka
Kasvisruoka ja erikoisruokavaliot ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä viesti/lisätietoja kohtaan.

Kurssimateriaalit (sisältyy kurssihintaan):
Kurssimateriaalina osallistujille jaetaan neuleohje kaarrokeneulepaitaan sekä muuta materiaalia paperille tulostettuna. Kurssimaksu ei sisällä lankoja, puikkoja tai muita neulontatarvikkeita.

Kurssipaikka
Junnilan leirikeskus sijaitsee luonnon helmassa, aivan meren rannalla, Reposaaressa osoitteessa Kaivokatu 18, 28900 Pori. Porin keskustasta matkaa Reposaareen tulee noin 30km.

Majoitustarve?
Junnilan leirikeskus tarjoaa mahdollisuuden yöpyä leirikeskuksen majoitustiloissa joko pe-la välisen yön tai la-su välisen yön. Majoittautumismaksu on 45e/yö/henkilö ja se sisältää liinavaatteet ja aamiaisen. Majoitus tapahtuu kahden hengen huoneissa. Majoitus on varattu vain kurssille osallistuville. Osta majoitus ilmoittautumisen yhteydessä.

*****

Kurssin järjestää Lankakauppa Lavikko, www.lankajengi.fi sekä neulesuunnittelija Katja Makkonen.
Tiedustelut sähköpostitse lankajengi@gmail.com tai p. 0400 699 052 Katja Makkonen.

LUE LISÄÄ -> Kaarrokeneulekurssi Porissa 29.10.2022 – Lankajengi